En fantastisk gave!

 - Høytidlig overrekkelse av midler tildelt fra Thorbjørn Hansens Stiftelse, representert ved Daglig Leder, Øystein Hansen (bak til høyre) og Styremedlem, Jørn-Magne Johannessen (bak til venstre). Representanter for Sandefjord Golfklubb; Styreleder, Ellen D. Schjelderup (foran til høyre) og Daglig Leder, Vanja Montgomery (foran til venstre)
 

I flere år har Sandefjord Golfklubb hatt et sterkt ønske om å utbedre og oppgradere alle våre treningsområder til en høyere standard. Dette innbefatter både selve anlegget, men også utstyr til hjelp ved trening. "Trackman" er en naturlig del av dette.

 

I tillegg har vi hatt et ønske om å bedre retnings- og informasjonsskiltingen ute på banen, og ved klubbhuset, til en uniform kvalitetsstandard.

 

Våre treningsområder er veldig viktig for både nye og eksisterende medlemmer, som et ledd i deres utvikling til å bli bedre golfere. Trening som gir øyeblikkelig tilbakemelding, gir mer treningsglede.


Vi forestilte oss en langvarig plan på disse prosjektene, finansiert over mange år, med anslått kostnad på over én million kroner.


Svært gledelig er det derfor å kunne annonsere at Thorbjørn Hansens Stiftelse har bevilget midler til Sandefjord Golfklubb pålydende kr. 1 100 000,-
 

Gaven fra Thorbjørn Hansens Stiftelse er derfor svært kjærkommen i en moderat klubbøkonomi. Det kommer til å gi et solid løft til treningsforholdene og for skilting av hele vårt anlegg mm.


Vi er svært takknemlig, og sier tusen takk til Thorbjørn Hansens Stiftelse.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.