Styreleders hjørne - April 2021

 - Bilde fra Golf News Net

 

HALLO  golfvenner - medlemmer av Sandefjord golf.


Hvilken start på golfsesongen, nydelig vær, fulle start tider, en green keeper og daglig leder med stab og frivillige, som har jobbet beinhardt for at medlemmene skal få en fin golfopplevelse. Møtte bare fornøyde golfere den første helgen. Tilbakemeldingene var positive på utførte endringer på banen.


Klubben fikk 1,1 millioner av Thorbjørn Hansens stiftelse. For en gave! Det er bare å si tusen takk!

Styret hadde sendt inn søknad på «Prosjekt driving range» og «Prosjekt helhetlig skilting på banen»

Mest sannsynlig vil vi kunne fullføre begge prosjektene i løpet av 2021.

 

Vi erfarer, som andre klubber i Golf Norge, at spillere med HCP over 25 er de som først slutter som aktive golfere. Klubben ønsker å legge til rette for økt trening og instruksjons muligheter, og på den måten arbeide for å øke eller stabilisere medlemsmassen ved å legge til rette for å kunne heve ferdighetsnivået for alle som ønsker det over tid. 
Behovet for å forbedre driving rangen er et tiltak som er høyt prioritert. Driving rangen skal lages etter «Next Level» prinsippet, rangen må bygges opp fra «bunnen» og en Trackman vil kunne måle 26 forskjellige parameter om kølle og ball i hvert slag. Trackman kan benyttes til detaljerte analyser av din sving og karakteristikker, men mest av alt som et verktøy til å avdekke dine styrker og svakheter. Trackman er perfekt til bruk på driving-rangen i en Protime. Vårt mål er på denne måten å øke aktiviteten blant alle medlemmer, satse ytterligere på juniortrening og tiltrekke oss flere golfspillere til det flotte anlegget.

Morten greenkeeper har hovedansvar sammen med daglig leder for å lage en tids/økonomiplan for prosjektene.


«Prosjekt Driftsbygning» komiteen har hatt sitt første møte, mye planlegging og tillatelser før spaden kan settes i jorda.


Daglig leder har det travelt, - mange oppgaver skal ivaretas i oppstart av en sesong for at klubben skal gå på skinner. For å avlaste administrasjonen noe og sikre at de som setter seg opp som greenfee betalende gjester kommer til bestilt tid har styret besluttet å etablere elektronisk forhåndsbetaling via Golfbox/Nets. Kan også benyttes ved turneringer. Mer informasjon ang. dette vil komme.


Det er mange som gjør en innsats for Sandefjord golf, ingen nevnt ingen glemt. Styret ser hvordan det jobbes på alle kanter og setter stor pris på innsatsen. Sammen blir vi en fin golfgjeng som føler tilhørighet og ønsker det beste for klubben og medlemmene.


Ellen
Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.