Styreleders hjørne - juni 2021

 

Publisert: 21.juni 2021

 

Hei alle flotte, unge og eldre golfere.

 

Nå er høysesongen for golf godt i gang og vi hygger oss på vår flotte bane.

Styret hadde 16. juni sitt siste styremøte før sommeren. Jeg vil benytte anledningen til å berømme styremedlemmene for den frivillige innsatsen de gjør for å ivareta og forbedre Sandefjord golfklubb. Engasjementet er stort. Driftsbygningen er i rute, og til neste år skal en funksjonell bygning stå ferdig.

På siste styremøte bestemte styret at i januar 2022 bør konkret planlegging av nytt klubbhus starte. Det blir et stort løft, men et nytt klubbhus er på overtid. Dersom medlemmer har noen tanker, planforslag, økonomi eller andre ideer, - ta kontakt med Kjell Sletsjø, Harald Skogen eller meg.

Et nytt klubbhus blir et felles løft til glede for alle medlemmer og ansatte i fremtiden.

Hva med innflytting i et flott klubbhus i 2023/24?


Oppgradert skilting på banen er litt forsinket, - men det blir veldig bra og takk til Roger Kvalvåg som har arbeidet mye med detaljene i dette arbeidet. Firma som skal levere skiltene har travle tider og antar levering i august.


Daglig leder med stab, og Greenkeeper med sin stab, har også travle dager, - og det er bra. Mange nye medlemmer er ønsket velkommen og banen krever kontinuerlig faglig kompetanse og stell. Som medlemmer kan vi bidra med å holde banen fin. De fleste golfere vet hva det innebærer.

 

Styret er klar over at sesongen 2020 og 2021 er spesielle pga Korona, og at fulle baner hver dag er et resultat av ingen reising og mange nye medlemmer. 

 

Nigel og John arrangerer kurs og har pro timer, - øvelse gjør mester. Ingenting sier meg at det er noe naturlig over en golfsving, så øve, øve.


Mange gjør en frivillig innsats i klubben vår. Hva er egentlig å utføre dugnadsarbeid? Dugnader er felles utført, ulønnet og frivillig arbeid av betydning for fellesskapet. Dugnadsarbeidet baseres på frivillighetsprinsippet og ingen kan pålegges dugnadsarbeid. Styret ser alt det flotte arbeidet som foregår og vet godt at en idrettsklubb ikke kan klare seg uten. En stor takk til alle frivillige i klubben vår og for engasjementet dere viser.


Golf er gøy og vi skal ha som mål å være en inkluderende og aktiv golfklubb. Et godt sted å være. Styret ønsker alle en flott sommer med mye golf og hyggelig samvær.


Ellen D. Schjelderup
Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.