Styreleders hjørne - August 2021

 

Publisert: 31.august 2021

 

Sommeren er på hell, selv om disse dager viser sommerlige temperaturer, golfbanen vår bader i sol og forholdene er fantastiske. Styret har hatt sitt første styremøte etter sommerferien og hverdagen har vel innhentet de fleste av oss. Men for en sommer, og aktiviteten på banen har vært enorm. Klubben har nådd et medlemstall på 1300 medlemmer, mange flotte nye golfere er blitt en del av miljøet og har fått tak på svingen.


Styret, sammen med Daglig leder og Greenkeeper har besluttet å stenge driving rangen mandag 27. september og frem til neste vår. Da starter arbeidet med oppgradering av treningsfeltet. Dette er en formidabel jobb som ikke kan utføres over noen få uker. Vi stenger nå fordi vi har som mål å få mest mulig grunnarbeid utført før vinteren, slik at åpning av ny driving range i 2022 kan skje ved sesongstart. Klubben håper på forståelse for denne avgjørelsen, selv om det går ut over treningsmulighetene til medlemmene for en periode. Ledelsen, sammen med proene, vil finne noen kreative løsninger for oppvarming og trening på nærspill.


Planleggingen og forarbeidet med driftsbygningen er i rute. Byggekomiteen gjør en proff jobb, det er mange detaljer som skal huskes på og papirarbeidet krever sine folk. Men målet er fremdeles at bygningen skal stå ferdig på forsommeren 2022. Det blir flott med ny driftsbygning og nåværende leieavtale kan opphøre.


Styret har på agendaen at tiden er moden for et nytt klubbhus, - vi mener dette er en nødvendighet da den gamle arbeidsbrakken, som nå er klubbhuset, har stått i 12 år og er i ferd med å «råtne på rot»
Styret jobber etter tre hovedprioriteringer; 1) Medlemmene som klubbens viktigste ressurs 2) Banen 3) Fasiliteter.
Det å bygge et nytt klubbhus vil medføre store kostnader. Hvordan planlegging og finansiering skal iverksettes må starte med en hjernestorming og evt. "crowdfunding". Det planlegges et møte med tema; « Fra arbeidsbrakke til  NYTT KLUBBHUS»  i januar 2022.


Klubbens medlemmer er viktig for Sandefjord golfklubb, - pga Koronasituasjonen har medlemsmøte ikke vært mulig. Ledelsen planlegger nå et medlemsmøte i slutten av oktober. Mer info ang. møtet kommer.


Styret mener vi er en klubb i vekst når det gjelder medlemmer, utvikling og frivillighet. En idrettsklubb skal ha trivsel, inkludering og respekt som noen av sine verdier. Det er medlemmene, sammen med ledelsen og styret, som er med på å skape et miljø som gir høy trivsel faktor, Sandefjord golf er klubben i våre hjerter.

 

Banen er fortsatt fin og mye golfing gjenstår. Ha en fortsatt fin sesong.


Neste styremøte; 22. september.


Ellen D. Schjelderup 
Styreleder
 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.