Styreleders hjørne - januar 2022

 

Publisert: 23.januar 2022

 

Januar går mot slutten, - temperaturer og vær minner i skrivende stund om tidlig vår.

Hva dette betyr for golfbanen er vanskelig å si i dag. Men la oss håpe på en tidlig sesongstart. I mellomtiden er det mulig å trene innendørs slik at svingen sitter. Øvelse gjør mester.

 

Første styremøtet ble holdt 12. januar. Mye av styrearbeidet i disse tider er forberedelse til SGK årsmøte 2022. Budsjett 2022 skal «snekres», årsrapporter skal skrives og hele dokumentet skal settes sammen for så å sendes til medlemmene. Årsmøtedato er foreløpig satt til 9. mars, - styret håper vi kan avholde et fysisk møte og slippe å møtes på Teams. Kommer tilbake til dette, men sett av 9. mars i kalenderen som dato. Håper mange vil delta på årsmøtet.


Arbeidet med driftsbygningen er i gang og arbeidet med oppgradering av driving range er i rute.

 

Nye avtaler med andre golfklubber er snart i havn og vil bli publisert på hjemmesiden vår.

Styret har arbeidet med ny samarbeidsavtale med Nigel Hunt og John Drummond. Denne skal underskrives av partene i disse dager. Nigel skal fortsette å arbeide som pro for juniorer, og ha fokus på juniorsatsing, VTG og oppfølgingskurs. Det blir bra. Styret mener at unge golfspillere bør være et satsingsområde i klubben og at SGK må legge til rette for at unge golfere ønsker å melde seg inn og spille i vår klubb. Simon Hansen Elvestad er kontakt person i styret for denne aktiviteten.


SKG kan ikke klare seg uten frivilligheten. Styret oppfordrer alle medlemmer som ønsker å være aktivt med i komiteer eller annet dugnadsarbeidet om å ta kontakt med daglig leder.

 

Dersom du kjenner noen som har interesse for golf, er servicerettet, «ståpå» person og som er interessert i en sommerjobb i skranken, ønsker daglig leder at dere tar kontakt med henne så raskt som mulig.


«Happy golfing» og snart er det vår og ny golfsesong.


Ellen Schjelderup

Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.