Styreleders hjørne, juni 2022

 

Publisert 24.juni 2022

 

Hei alle golfvenner
Sommeren er her og ferien står for døren for mange av oss. Høysesongen for golf godt i gang og vi har allerede hatt mange runder på vår flotte bane. Styret hadde 21. juni sitt siste styremøte før sommeren. Hele styret gjør en kjempe jobb for klubben vår og som styreleder vil jeg berømme styremedlemmene for den frivillige innsatsen de gjør for å ivareta og forbedre Sandefjord golfklubb.


Prosjektet Driftsbygning er snart ferdig, - og i september kan Morten greenkeeper, hans stab og maskiner flytte inn i en flott bygning hvor maskiner kan stå inne, HMS er ivaretatt og ansatte får et arbeidsted med høy trivsel faktor og gode arbeidsforhold. Det blir bra og takk til «alle gode hjelpere» som har stilt opp for prosjektet.


Prosjekt Klubbhus - 24 er i gang med planarbeidet. Første tegninger fra Niamo arkitekter foreligger, første møte noen evt. sponsorer er gjennomført og styret har fått noen innspill på det videre arbeidet med å skaffe midler til dette bygget. Det må utarbeides et anbudsgrunnlag, samt innhente anbud på bygging av klubbhuset. Det betyr at det må arbeides videre med nåværende grunnlag og få tegnet ut tegninger og gjøre klart til byggemelding. Når ovennevnte er i orden, kan det arrangeres et sponsormøte med markedsføring av prosjektet, kostnadsoversikt og behovet for finansiering.


Prosjekt Driving range har tatt lengere tid enn styret og administrasjonen hadde tenkt, noe som skyldes kalde dager og netter i hele mai og begynnelsen av juni. Men nå gror det og ferdigstillelse er satt til 20 juli. Så hold ut alle dere ivrige golfere, en ny DR er snart klar for bruk og takk for tålmodigheten dere har vist.


Våre to flotte proer John og Nigel er tilstede hver dag, så bestill timer for opplæring, perfeksjonering og trening på nærspillet/bunkerslag, - det er mange slag som legges til rundt green området. Øving gjør mester. Gå inn i golfbox og bestill tid.


Frivillig arbeid i klubben er en stor verdi. De frivillige gjør en innsats for at banen og området skal se bra ut, gjør en innsats i komiteer og er hjelpere på VTG kurs. Stor Takk til alle som bidrar, og SGK hadde ikke vært det den er uten dere.


Ønsker alle medlemmer av SGK en riktig god sommer, - regner med at det blir mye golf på alle sammen.

Vanja og hennes stab er tilstede for å gi dere en god opplevelse på golfbanen og i klubbhuset.

 

Happy golfing

 

Ellen Schjelderup
Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.