Styreleders hjørne, august 2022

 

Publisert 24.august 2022

 

Sommeren er litt på hell, selv om disse dager viser sommerlige temperaturer, golfbanen vår bader i sol og forholdene er fantastisk flotte. Klubben har en greenkeeper med sin stab som gjør en kjempejobb for å holde banen vår i god stand. DR er åpen med stor aktivitet. Sist helg arrangerte vi Klubbmesterskap med mange deltagere og mye bra golf. Klubbmestere ble kåret i flere klasser. Gratulerer til alle.


Styret har hatt sitt første styremøte etter sommerferien. 
Driftsbygningen er i rute. Åpningen er satt til 16. september kl. 13.00. Det blir et flott bygg som vil bli en stor forbedring for ansatte (HMS) og klubbens maskiner.


Nytt Klubbhus, - hvor står vi?

Styret har det på agendaen på hvert styremøte. Samarbeid med Niamo arkitekter er konstruktivt. Skisser foreligger. Neste steg er å få produsert et mer detaljert forprosjekt. Det vil koste kr. 170 000,-. Styret har besluttet å sette det «på vent» til vi ser det økonomiske resultatet for dette året, også med begrunnelse i at banen er vår er prioritert før fasiliteter. Vårt mål er at et nytt klubbhus skal bygges uten at vi belaster medlemmene generelt.


Styret jobber etter tre hovedprioriteringer;

1) Medlemmene som klubbens viktigste ressurs

2) Banen

3) Fasiliteter.


Økonomien er stabil, prognosen forteller oss at budsjett er samstemt med regnskap pr. 1. august. Styret ser vi er en klubb i vekst når det gjelder medlemmer, utvikling, sponsorer, yngre spillere og frivillighet. En idrettsklubb trenger frivillige, i vår golfklubb finnes det mange flotte frivillige. Styret setter stor pris på arbeidet som blir nedlagt for at golfklubben skal blomstre på alle nivåer. Trivsel, inkludering og respekt er klubbens verdier. Det er medlemmene sammen med ledelsen, ansatte og styret som er med å skape et miljø som gir høy trivsel faktor, Sandefjord golf er klubben i våre hjerter.


Neste styremøte er 21. september 2022

 

Ellen D. Schjelderup

Styreleder

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.