Styreleders hjørne, oktober 2022

  

Foto: Erik K. Jørgensen - Sandefjords Blad

 

Publisert 3.oktober 2022

 

En utesesong er snart over og banen blir i disse dager klargjort for vinterdvale. Men dere kan fremdeles få noen fine runder, og banen er akkurat nå helt fantastisk. Styret håper medlemmene har nådd målet de har satt seg for å bli en tilfredsstillende, god eller super golfspiller, og takker dere alle for at dere ønsker å være medlem i Sandefjord golfklubb. Uten medlemmene er klubben ingenting. Golf er gøy, - men ikke lett. Denne sporten krever øving og perfeksjonering av svingen, heldigvis fikk vi åpnet vår DR igjen i begynnelsen av juli. Den har vært hyppig brukt av ivrige medlemmer og gjester.


Tenk at Sandefjord Golfklubb endelig har nådd milepælen om en ny Driftsbygning. Fredag 16.september overtok vi bygget fra Allum bygg. Det nye bygget, som skal huse driftskjøretøy, materialer og greenkeeper Morten med stab, er på 406 kvadratmeter grunnflate. Bygget har tilrettelagt lagringsplass for kjøretøy, verksted, kontor, kjøkken, garderober med dusjer og toalett. I tillegg ett loft for lagring på rundt 200 kvadrat til materialer. Gratulerer med ny bygning. Å holde banen i orden koster mye penger, det har høy prioritet, men noen av maskinene våre er gamle og velbrukte, dermed oppstår det feil i maskineriet og forsinkelser i henhold til bruk. En fornyelse av maskinparken krever en plan, som blir revidert kontinuerlig og presenteres for styret på styremøtene.


Videre har banen endelig blitt oppgradert med ny skilting og så fint det har blitt. Stor takk til Morten greenkeeper med stab, dugnadsgjengen og Knut Andersen for vel utført jobb. Mange gode tilbakemeldinger på dette prosjektet.


Sandefjord golfklubb er klubben i våre hjerter. Alle nye medlemmer er hjertelig velkommen, og håper de finner seg til rette i vår klubb. Det er viktig å framsnakke klubben vår og fortelle folk hvor fint det er å spille golf og at SGK er et flott sted å være medlem. Medlemmene er som sagt vår viktigste ressurs, og husk at engasjement, tilhørighet og golfspill gir en helsemessig gevinst. Takk igjen til alle som deltar i arbeidet med å skape en golfklubb med høy trivsel faktor.


Det planlegges for et medlemsmøte i begynnelsen av november, - mer info om dette sendes ut fra daglig leder.


Neste styremøte: Tirsdag 1. november kl. 18.00


Ellen D. Schjelderup
Styreleder

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.