Startskuddet går tirsdag 23.april.

Mange seniorgolfere i Sandefjord golfklubb reiser til varmere strøk vinterstid, og har derfor allerede testet formen på grønt gress. Mange har også gjennom vinteren vært trofaste brukere av Sandefjord Indoor Golf, og holdt svingen ved like der. Nå kan imidlertid seniorkomiteen annonsere at vi står i startgropen for en ny sesong her hjemme, nemlig på Sandefjord golfbane.

Tirsdag 23.april kl. 10.00 går startskuddet.

Info og terminliste

Seniorkomiteen har vært så heldig å få Grans Bryggeri med som sponsor, og vi skifter derfor navn på vår ukentlige turnering til
"Grans Seniorrunde"

Seniorkomiteen vil i år, som tidligere år, ønske alle seniorer hjertelig velkommen til våre hyggelige seniordager på tirsdagene framover. I tillegg til de vanlige rundene, vil vi invitere til shotgun m/Texas Scramble og Four-ball, med samlinger på verandaen etter endt runde. Sosialt samvær med premieutdeling, god mat og drikke er også viktig for trofaste idrettsutøvere. 

Vi vil spille en runde på en annen bane (les Norsjø), samt arrangere en utenlandstur (m/overnatting). Denne vil sannsynligvis gå til Årjeng i Sverige. Vi kommer imidlertid nærmere tilbake til dette når tiden er inne. 

I fjor startet vi med inntasting av score på telefon. Dette ble en vellykket nyvinning, og godt mottatt av ”den eldre garde”. Tiltaket førte også til at seniorkomiteen fikk en enklere og raskere jobb med resultatlistene og offentliggjøring av disse etter endt runde.

Vi vil også i år premiere årets spillere etter endt sesong, rangert som nr. 1, 2 og 3 både i A-klassen og i B-klassen. Glasspokalene til vinnerne vil i år bli byttet ut med gavekort i proshop på hhv. Kr. 700,- (1. plass), kr. 500,- (2. plass) og kr. 300,- (3.plass). 

Seniorkomiteen vil fortsatt ha som mål å tilby seniorgolferne et godt sosialt miljø, hvor vi kan spille golf i litt uformelle og trivelige omgivelser, men selvfølgelig etter de regler som gjelder for turneringspill.  

Med dette vil vi ønske alle gamle og nye seniorgolfere velkommen til Grans Seniorrunde på tirsdager, med oppstart allerede 23. april.
Er du senior og ønsker å være del av et hyggelig golfmiljø? Ta kontakt med komiteen og de vil ta godt vare på deg.

Seniorkomiteen

Med sportslig hilsen                                
for Seniorkomiteen        

Bjørn E. Gulliksen