Styreleder informerer om klubbens tilstand, juli 2019

 

Styreleder informerer.

 

Golfsesongen er godt i gang og vi håper alle tar seg tid til å spille så mye som mulig.

 

Økonomien i klubben er trygg, og regnskapstallene vi har fått pr 01.07.2019 viser at samlede inntekter i klubben, første del av årets sesong, ligger litt høyere enn budsjettert. Det betyr at vi kan opprettholde de tiltakene som var lagt ved årets start, og jobbe for å få best mulig kvalitet på golfbanen. Det er derfor så langt i år brukt betydelige midler for å få banen tilbake i best mulig stand.
Greenene har nå blitt meget bra, og det er i etterkant gjort et stort arbeide med vertikalskjæring av alle fairwayer, som også er sådd på nytt, og gjødslet, så nå får vi håpe på gode vekstvilkår fremover.


Vi må erkjenne at vi fortsatt sliter med de store skadene banen fikk etter overvintringen til 2018-sesongen, noe som har blitt kompensert med ballplassering innenfor en køllelengde, under spill på banen. Det jobbes intenst med å bedre fairway kvaliteten fremover.

 

I tillegg til at driftsinntektene så langt er litt økende i 2019, har vi mottatt øremerkede midler til pågående prosjekter; med tildeling til Vannprosjektet på kr. 500.000,- fra Thorbjørn Hansens Stiftelse, og gavemidler fra Mattisberget AS og Odd Gledtitsch AS med kr.100.000,- fra hvert av selskapene, til utbedring av vannene ved hull 18. Den jobben ble utført i vinter, og bidrar til større kapasitet for eget vanningsanlegg.
Tildelingen fra Thorbjørn Hansens Stiftelse vil benyttes til utvidelse av vannene ved hull 11 og 12, samt oppgradering av vanningsanlegget og sammenknytning av vannene ved hull 18 og 3 til utslagsområdet på hull 4 slik at disse også inngår i eksisterende vanningsanlegg. Dette er også med på å spare klubben for vanningsutgifter i årene fremover.

 

Medlemsutviklingen i klubben er positiv og vi er nå 916 medlemmer fordelt på de ulike medlemskategoriene. Det har vært bra deltakelse på VTG kurs, og det gir et jevnt tilsig av nye medlemmer.
Vi har fortsatt utestående kontingenter for 2019 og daglig leder Vanja Snørteland jobber med å følge opp dette. Ta kontakt hvis det er spørsmål rundt kontingent innbetalingen.

 

Vi er et idrettslag, og det er én for alle og alle for én. Det betyr også at vi i styret jobber for idrettsaktivitet for alle medlemmene, men du må selv være aktiv for å delta på treninger med John, og benytte deg av andre tilbud som er i klubben.

 

Vi har et godt samarbeide med Vestfold Golfklubb og som hovedmedlem kan du kjøpe gullkortet som gir deg fritt spill på Vestfold også. Du kan i tillegg kjøpe Pluss-medlemskap på Sandefjord som gir deg mange fordeler, som; temasamlinger, greenfee billetter, rabatt på leie av golfbil mm. I tillegg til å gi deg mange fordeler og besparelser, bidrar du også til en forbedring av klubbens økonomi.
Vi håper mange av våre medlemmer støtter opp om dette tilbudet nå i 2019, og ønsker alle en flott sesong videre.

 

Husk å holde av lørdag 17.08.2019 til årets jubileumsturnering med påfølgende festaften.
Vi håper å se din påmelding til dette arrangementet.

 

Sandefjord Golfklubb feirer 10 år.

 


Roar Belstad
Styreleder
 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.