Sigbjørn G. Hansen,

26. august 1951 – 1. juli 2019

 

Minneord

 

Tidligere styreleder i Sandefjord Golfklubb, Sigbjørn G. Hanssen, døde mandag 1. juli 2019 etter lengre tids sykdom.

Sigbjørn hadde kreft som etter hvert utviklet seg mer og mer og til slutt tok overhånd.


Han tilbragte den siste tiden på Sandefjord Medisinske Senter og døde der med sine nærmeste rundt seg - Gerd og deres to sønner Raymond og Tony.

 

Sigbjørn påtok seg vervet som styreleder for Sandefjord Golf i 2010 og hadde dette ansvaret frem til årsmøtet i klubben 2013.


Sigbjørn elsket golf og foruten å engasjere seg sterkt i klubbens ledelse, tilbragte han mange gode golfrunder på banen sammen med gode venner og bekjente.
Det var alltid en fornøyelse å spille golf med Sigbjørn. Hans positive holdning og smittende humør fikk alle til å trives på golfbanen. Sigbjørn var alltid i godt humør, uansett vær og vind - om golfen gikk bra eller noen ganger mindre bra. For Sigbjørn var det alltid det sosiale som var viktigst – selv om det jo alltid er ekstra gøy med en god golfrunde.

 

Sigbjørns evne til å omgås andre var enestående.


Med stort engasjement ledet han golfklubbens styrearbeid gjennom mange vanskelige oppstartsår. Klubben slet i mange år med å overholde sine forpliktelser med hensyn til avdrag og renter på inngåtte låneforpliktelser.

Som mange andre var også Sigbjørn en av flere som garanterte for et av klubbens større lånebeløp. Uten tiltro fra alle disse hadde det nok ikke vært mulig å finansiere klubben. Her var Sigbjørn en evig optimist. Dette skulle vi klare!


Vi i Sandefjord Golfklubb kjenner nok Sigbjørn best fra hans innsats her, men han har også vist stort engasjement fra hestesporten gjennom mange år.


Store deler av sitt liv har Sigbjørn vært kjøpmann og vi husker ham godt som den usedvanlig blide lederen av Meny Arena. Sigbjørn solgte seg etter hvert ut fra sitt del-eierskap i Meny og realiserte så sin drøm om en familiehytte på fjellet. Det var her han fikk virkelig ro i sjelen.


Sigbjørn, savnet etter deg er stort.


Vi lyser fred over ditt minne

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.