Forberedelser til baneåpning.

- Bildet er tatt ved en tidligere anledning

 

Kjære alle medlemmer av Sandefjord Golfklubb.

 

Banen ser bra ut for tiden. I det været som er nå tørker den opp mer og mer, og det er meldt bra vær fremover også. Det ser lyst ut. Det har vært kuldegrader på nettene, men dagtemperaturene har vært bra. Fremdeles kaldt om natten, men det hjelper. Vi ser at det gror på banen.

 

Fra mandag starter greenkeeper og hans kolleger med jobben som leder opp mot baneåpning. Dette består i bl.a:
 

  • Dressing, valsing og gjødsling av greener.
  • Vanningsanlegget har i vinter vært tømt for vann, og dette skal nå fylles opp igjen, og klargjøres for sesongens oppgaver.
  • Maskinparken skal klargjøres for bruk. Det skal klippes greener, fringer, foregreener, fairwayer, semirouger og rougher.
  • Alle straffeområdspinner, avstandsmarkeringer, informasjonstavler, søplebøtter, nylakkerte sittebenker o.l. skal plasseres ut.

 

Åpningsdato er naturlignok ikke satt enda, det er det ingen som klarer å forutse. Dagens situasjon tillater ikke spill på norske golfbaner, og vi må forholde oss til de gjeldende anbefalinger og pålegg som til enhver tid er gjeldende. Styret i Sandefjord Golfklubb følger situasjonen nøye.


Som tidligere nevnt er det opprettet en beredskapsstab som har en dialog med Norges Idrettsforbund og helsemyndighetene for å se på mulighetene for regulert spill på norske golfbaner. Vi venter på resultatet av disse samtalene. Kanskje vi får noen indikasjoner i slutten av uke 13?

 

Mange av våre medlemmer er utålmodig etter å komme i gang med spill, forståelig nok, men vi må nevne at banen vår uansett ikke er spillbar etter vinteren ennå. Vi kan anta, hvis været er på vår side, at banen tåler spill fra rundt påsketider.

 

Vi smører oss med tålmodighet, og forbereder til baneåpning som normalt.

 

Ta vare på dere selv, og hverandre.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.