Innesesongen er nå startet

 

Sandefjord GK og Vestfold Golfhall har i flere år hatt et samarbeid og tilbud til klubbens medlemmer. Det gjør at våre medlemmer også har et tilbud på vinteren. Hallen som ligger på Vear har blitt et samlingspunkt for golfere. Vestfold Golfhall har innendørs driving-range, en putting-green på 680 m2, 8 full-swing simulatorer, cafe og trackman-rom.

 

Besøk hallens hjemmesider på www.vestfoldgolfhall.no for mer informasjon om hallen og de aktiviteter og turneringer som er der i løpet av vinteren. Der finner du også informasjon om de smittevernstiltakene hallen har som er viktige at alle brukere følger.

 

Vestfold Golfhall har i år 2 typer medlemskap:

Simulator medlemskap gir rabatt for spill på golfsimulator. Dette medlemskapet koster kr. 900,.-

Fullt medlemskap gir samme rabatter på simulator, men gir deg også gratis baller på drivingrange ved ledig kapasitet, samt fri bruk av putting-greenen. Dette medlemskapet koster kr. 1.800,-

Du kan selvfølgelig også betale pr. gang for bruk av hallen og simulatorene uten å ha medlemskap.

 

Sandefjord GK har en egen turneringsserie på golfsimulator i løpet av vinteren. Her kan du spille med hvem du vil, når du vil. Ukens turnering går på forskjellige baner og det er en egen Order of Merit som premieres på slutten av sesongen.

 

Det er stor pågang på hallens golfsimulatorer og de får daglige bookinger av kunder som booker fast tid gjennom hele sesongen. Det kan derfor være fornuftig å booke faste tider relativt tidlig for å sikre seg plass på de tider som er ønskelige for dere.

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.