Styreleders hjørne

 

HALLO alle golfvenner!

 

Vil starte med å takke for tilliten som ble gitt meg på årsmøtet, - å være styreleder i Sandefjord golf blir spennende og sikkert utfordrende, ser frem til å ta fatt på oppgaven.

Det er en fin gjeng jeg har fått med meg i styret, med mye golf, økonomi, lov og næringsliv kompetanse sammen skal vi jobbe for å videreutvikle klubben og banen vår.

I skrivende stund ser det ut som sesongstart må vente litt fordi det har vært kaldt om nettene og tælen står, i følge Morten greenkeeper, et godt stykke ned i bakken. Morten og hans stab jobber for å få banen i stand og det skjer mye der ute. Vann blir gressbunker, noen hull vil få endret rekkefølge og det har blitt renset rundt vannene. Til stor glede for mange blir et langt par 4 hull endret til par 5.
Målet er å få en bane som utfordrer lav HCPere og inspirerer høy HCPere til å trives på banen og oppnå mestring som igjen gjør at medlemmer fortsetter med golf i mange år.

Økonomien i Sandefjord golf har en inngangsfart i 2021 som absolutt kan beskrives som tilfredsstillende. Dette gir oss et handlingsrom i henhold til utvikling og vedlikehold av banen og muligheter til å forbedre Driving rangen. Et treningsanlegg som gir medlemmene mulighet for systematisk å lære golfspillet ved hjelp av pro, trackmann, mål/avstander, nye matter og en «NeXT level» oppbygd range vil bli bra for alle, spesielt VTGere og juniorer. Mangler ikke på planer og da er det gjennomføringen som gjenstår.

Skal vi få til alt er vi avhengig av frivillige som vil være med på laget. Uten frivillige er vi ingen levende idrettsklubb. Dersom du ønsker å bidra så er det bare å melde seg. Oppgavene er mange.
Det nye styret vil ha det første styremøte onsdag 24. mars. Pga korona og de strenge restriksjonene må det første møtet gjennomføres på Teams. I tillegg fører Covid19 med seg strenge restriksjoner for tiden.

 

Siden Sandefjord og Vestfold nå er under tiltaksnivå 5a ble vi nødt til å stenge Rangen, med unntak for barn under 20 år, som er medlem av Sandefjord Golfklubbs juniorgruppe, og hvor gruppen ikke overgår 10 personer. Det er anledning for klubbens medlemmer å bruke 6-hulls banen. Husk å holde avstand, være hjemme om du er syk, bruk munnbind i store forsamlinger, host i albue og hold ut. Tenk på sesongen i 2020, den ble jo fin og 2021 skal bli like bra.

 

Ellen D. Schjelderup
Styreleder


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.