Styreleders hjørne - Mai 2021

 

Publisert: 23.mai 2021

 

Hei alle flotte ivrige golfere
Snart er våren 2021 over og vi går mot sommer. Banen er flott, men nå har vi fått nok regn og ser frem til sol og sommertemperaturer. Morten greenkeeper mener at banen klarer seg bra tross at det er veldig vått. Så er det det opp til oss som golfere å behandle banen med respekt, slik at alle får glede av golfen og gir oss mulighet til å spille ballen som den ligger og banen som den er.


Styret jobber med fremdrift av driftsbygningen og det er nå gjort vurderinger av lokaliseringsalternativer. Kriterier som adkomst, sikkerhet, økonomi, rammer og miljø er satt opp i en analyse med fordeler og ulemper. Med bakgrunn i dette har Styret bestemt at bygningen skal plasseres på «Wike-tippen», åsen til venstre for hull 11.

Leder for byggekomiteen vil legge ut mer informasjon ang. fremdrift og bygg på hjemmesiden vår. Så det er bare å følge med. Dette blir et veldig bra prosjekt, og Malme Eiendomsutvikling AS sponser bruk av prosjektleder til byggesøknaden. Tusen takk!


Økonomien i klubben ser foreløpig bra ut i henhold til budsjett 2021. De største utgiftene i vår klubb er banen, det koster å holde en høy banestandard og styret mener at banen, sammen med medlemmene er våre viktigste satsingsområder.  
Dessverre mangler klubben inntekter på ubetalte medlemskapsavgifter, så for å unngå utestenging i Golfbox er det betaling som må til??


Når det gjelder driving rangen, er det som dere vet, kommet penger fra Thorbjørn Hansens stiftelse for å oppgradere rangen. Nytt nett, planering, såing og fornying av utslag steder kan ikke gjøres før til høsten fordi driving rangen må stenges. Morten greenkeeper vil informere om dato for høststenging.


Verdigrunnlaget til Sandefjord golf er inkludering, ta vare på hverandre, ha fine golfrunder og bruk golfvett.  VTG kursene er fulle, mange vil begynne å spille golf, det er bra med rekruttering til den idretten vi alle er så glad i.

Velkommen til alle nye medlemmer og takk til alle «gamle» medlemmer for at dere er med på å skape en flott, inkluderende og aktiv golfklubb.


Styret har siste styremøte før sommeren 16.juni.


Happy golfing


Ellen
Styreleder
 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.