Klubbinformasjon - februar 2022

 

Publisert: 7.februar 2022

 

Nye medarbeidere.
Klubben trenger flere deltidsansatte i proshopen og søker derfor etter hyggelige medarbeidere, både på hverdager og helger.
Vi har alkoholservering, så du må være over 18 år. Høres det interessant ut?
Ta kontakt med meg, daglig leder, Vanja, på T: 986 44 621

 

Oppgraderinger
SGK fikk i fjor tilbakemeldinger, fra våre medlemmer og gjester, bla. via Golfspilleren i sentrum, (spørreundersøkelse som ble sendt ut til tilfeldige spillere i 2021) på områder vi burde forbedre. Dette gjør vi nå noe med.

 

Range.
Det blir planert ut, med en svak helling mot utslagsstedet, dette gjør det lettere å se hvor ballen lander, nye siktemål, og greeutslag, er noe av det som gjøres. Takket være midler fra Thorbjørn Hansens Stiftelse, har vi nå kunnet begynne med en betydelig oppgradering av Rangen. Den vil forhåpentlig være klar til bruk i slutten av mai, begynnelsen av juni.
 

Banen.
Fairwayene våre var også et område det var ønske om at vi gjorde noe med. Klubben har slitt med begge fairwayklipperne, de var gamle og det var vanskelig å få deler til reparasjoner. I år har vi investert i en ny fairwayklipper, den kommer og er klar til bruk ved sesong start.

Utslagsstedene skal luftes, dresses og såes oftere, dette vil gi jevnere og tettere flate.
 
Trener 1 kurs
Har du lyst til å bli en viktig ressurs i klubben, hjelpe til med treninger og VTG kurs? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!
Sandefjord Golfklubb har fått mange medlemmer og etterspørselen etter trenere er større enn noen gang.
Har du lyst til å bli en del av trenerteamet vårt og er interessert i å være med på trener kurs, kan vi tilby deg Trener 1 kurs i regi av Norges Golfforbund. Du får muligheten til å bistå med opplæring av nye golfere og treninger for barn og unge.
Norges Golfforbund: Trener 1 er første nivå i trenerløypa. Fokus er på opplæring og deltakelse. Trener 1 er starten for alle som ønsker å påbegynne en trenerutdanning og bli frivillig trener i klubben.
Hvis du er interessert, ta kontakt med daglig leder Vanja Montgomery. Tlf. 986 44 621 eller på post@sandefjodgolf.no

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.