Greenfee avtaler 2022

 

Publisert: 20.februar 2022

 

I løpet av høsten har det vært stor aktivitet blant Nøtterøy, Borre, Larvik, Vestfold og Sandefjord golfklubbs daglige ledere. Målsetningen har vært å skape gode medlemsfordeler for våre fullt betalende medlemmer

For 2022 sesongen vil det være mulig for ovennevnte medlemmer å kjøpe et greenfee hefte, på 10 greenfee billetter, på en eller flere av samarbeidsklubbene til en sterkt redusert pris. Heftet kjøpes på klubben der det skal gjennomføres spill.

 

Vestfold Golfklubb har vært med på møter og er invitert inn i samarbeidet, men har valgt å holde seg utenfor samarbeidet for 2022 sesongen.


Hva går avtalen ut på:

Kjøp et hefte med 10 greenfee billetter, på den banen det er ønskelig å spille på, og få 30% rabatt.

Spesialtilbud ved kjøp før 1. Mai 2022; kjøp et hefte med 10 greenfee billetter, på den banen det er ønskelig å spille på, og få 30% rabatt. Du mottar to ekstra greenfee billetter uten ekstra kostnad. Totalt 12 greenfee billetter.

Heftet er ikke tilknyttet et medlem, flere medlemmer kan gå sammen om å kjøpe et hefte, og dele billettene seg imellom, forutsatt at alle er fullt betalende medlemmer.

Heftet vil være tilgjengelig i god tid før sesongstart. Klubbene vil informere om, når heftet er klare for salg.

 

Andre Greenfee samarbeid.
Sandefjord GK har i tillegg egne greenfee avtaler med Grini, Østmarka og Norsjø, for våre fullt betalende medlemmer. Detaljer for avtalen med Østmark er ikke klar ennå, men legges ut når det er avklart.

 

Se informasjon om greenfee samarbeid på vår hjemmesider.

 

Hva betyr "Fullt betalende medlem"?:

Hovedmedlem, ung/voksen 20-35 år, VTG 2020-2021 og sponsor medlemmer.

 

Er du i tvil om medlemskapskategorien du har, eller spørsmål tilknyttet tilbudet, kontakt din hjemme klubbs administrasjon.

 

Avtalen gjelder ikke for Juniorer, da de spiller gratis på Larvik, Nøtterøy, Borre, Vestfold, Grini, Østmarka og Norsjø.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.