Betaling av fakturert kontingent.

 

NGF har laget et dokument som forklarer hvordan vi skal forholde oss til medlemskontingenten for 2020, utfakturert i hele golfnorge. Vi siterer:

 

"Vi vil minne om at et medlemskap i en golfklubb/idrettslag er noe annet enn et kundeforhold. Det er medlemmene som utgjør klubben og det finnes ingen eiere eller «rike onkler» som kan bidra med fri og ekstraordinær kapital. Medlemmene avgjør på årsmøtet og i perioden mellom årsmøtene har de valgt et styre til å forvalte og drifte klubben etter beste evne.

 

Per dato er det ingen som vet hvor langvarig denne meget spesielle situasjonen blir, men uansett er det fornuftig å ta vare på de verdiene som golfanleggene utgjør, og da må anleggene vedlikeholdes slik at vi kan benytte dem når vi «har kommet over på den andre siden» av denne pandemien. Så får vi håpe at golfens egenart, med at den utøves ute i friluft og med god boltreplass, gjør at vi vil være blant de aller første som kan komme i gang igjen med vår aktivitet.

 

Medlemmene må betale sin kontingent, klubben har sine forpliktelser å ivareta, men klubben bør også vise forståelse og finne ordninger dersom det er medlemmer som har kommet i en vanskelig økonomisk situasjon som følge av koronaviruset".

 

Sandefjord Golfklubb er, som alle andre golfklubber i Norge, interessert i å tilrettelegge for en overkommelig måte å betale kontingenten på. I disse vanskelige tider kan det slå verre ut for noen enn andre, og det tilbys derfor mulighet for å dele opp kontingenten, eller betale med AvtaleGiro over 12 måneder.

 

Kontakt Daglig Leder på post@sandefjordgolf.no for å avtale det som passer best for deg.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.